30 Eylül 2015 Çarşamba

O Hayat Benim 63. Bölüm Özeti - Efsun İçin Hesap Vakti

FOX TV ekranlarının iddialı dizisi için O Hayat Benim 63. Bölüm Özeti aşağıda yayınlanmış bulunuyor.


Bahar yaşadığı onca acıyla yüzleşirken üstüne bir de İlyas'ın intiharı ile sarsılır. Fakat bu durum Bahar'ın Efsun'dan şikayetçi olmasına engel değildir. Bahar için gerçek hayat yeni başlıyordur ve onun gerçekleri hesap sorması için yeter de artar bile. Herkes hak ettiği cezayı çekmelidir! Efsun ise hapse girmeyi göze alamıyordur. Teyzesi Sultan'ın yardımıyla çok uzaklara gitmeye, kaçmaya karar verirler. Ancak bu iş hiç de düşündükleri kadar kolay değildir.

28 Eylül 2015 Pazartesi

O Hayat Benim 63. Bölüm Fragmanı

O Hayat Benim 63. Bölüm Fragmanı FOX TV ekranlarında bu sezon da fırtına gibi esen dizi için sitemizde yayınlanmıştır. O Hayat Benim dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacağını öğrenmek isteyenler düşünülerek O Hayat Benim 63. Bölüm Fragmanı sitemize eklenmiştir. Sevilen dizi yeni bölümüyle 4 Ekim Pazar akşamı saat 20.15'de FOX TV'de olacak.

http://www.fragmanlarim.com sitesine teşekkürler

17 Eylül 2015 Perşembe

O Hayat Benim 61. Bölüm Fragmanı

O Hayat Benim 61. Bölüm Fragmanı FOX TV ekranlarında bu sezon da fırtına gibi esen dizi için sitemizde yayınlanmıştır. O Hayat Benim dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacağını öğrenmek isteyenler düşünülerek O Hayat Benim 61. Bölüm Fragmanı sitemize eklenmiştir. Sevilen dizi yeni bölümüyle 20 Eylül Pazar akşamı saat 20.15'de FOX TV'de olacak.