28 Nisan 2015 Salı

O Hayat Benim 53. Bölüm Özeti - Sultan'dan Yeni Hamleler

FOX TV ekranlarının iddialı dizisi için O Hayat Benim 53. Bölüm Özeti aşağıda yayınlanmış bulunuyor.


Hülya'nın, Efsun'u sonsuza dek Atahan soyadından silme planları, gözünü iyice karartmıştır. Kontrolsüz öfkesi onu, anneliği ile sınayarak canını çok fena yakacaktır. Efsun'a daha yakın olarak düşmanlarını gözünün önünde tutmak isteyen Sultan için bu durum bulunmaz bir fırsat olur. Konağın kapıları bu sefer Sultan'a açılır ve müştemilata yerleşen Sultan hamlelerini yapmakta gecikmez. Fulya ile boşanma arifesinde olan Mehmet Emir, kayıp yıllarının acısını çıkarmaya ve Hasret ile sil baştan başlamaya hazırlanırken Fulya'nın hamilelik haberi, Mehmet Emir'i içinden çıkılamaz bir ikileme sürükleyecektir. Ateş ve Bahar ise yaşadıkları tüm acılara bir çizgi çekerek başka bir şehirde yeni bir hayata başlamaya karar verirler ama Bahar olmadan eksik kalan Efsun'u hesap etmeden...

O Hayat Benim 53. Bölüm Fragmanı

O Hayat Benim 53. Bölüm Fragmanı FOX TV ekranlarında bu sezon da fırtına gibi esen dizi için sitemizde yayınlanmıştır. O Hayat Benim dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacağını öğrenmek isteyenler düşünülerek O Hayat Benim 53. Bölüm Fragmanı sitemize eklenmiştir. Sevilen dizi yeni bölümüyle 3 Mayıs Pazar akşamı saat 20.15'de FOX TV'de olacak.

O Hayat Benim Fragman sitesine teşekkürler

24 Nisan 2015 Cuma

O Hayat Benim 52. Bölüm 2. Fragmanı

O Hayat Benim 52. Bölüm 2. Fragmanı büyük bir ilgiyle izlenen dizi için sitemize eklenmiştir. O Hayat Benim dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacağını öğrenmek isteyenler düşünülerek O Hayat Benim 52. Bölüm 2. Fragmanı sitemize eklenmiştir. Sevilen dizi yeni bölümüyle 26 Nisan Pazar akşamı saat 20.15'de FOX TV'de olacak.

O Hayat Benim 52. Bölüm Özeti - Nuran'ın Yokluğu İnsanları Nasıl Etkileyecek?

FOX TV ekranlarının iddialı dizisi için O Hayat Benim 52. Bölüm Özeti aşağıda yayınlanmış bulunuyor.


Gelincik yokuşundan bir Nuran Demirci geçmiş ama izleri herkeste yerini belli etmiştir. Annelerinin kaybı ile her ikisi de yerle bir olan Bahar ve Efsun ise birbirlerine daha sıkı tutunmaları gerekirken, artık önüne geçilemez bir düşmanlığın çemberindedirler. Eşinin yokluğu ile pişmanlık içerisinde çırpınan İlyas'ın acısı yetmezmiş gibi bir de kızları arasında bir tercih yapmak zorunda kalır. Yaşadığı bu sahte hayatı bile sahiplenemeyeceğini hüsranla öğrenen Bahar'ın yanında ona elini uzatıp aşkı ile sarmalayan yine Ateş olur ve Bahar, Ateşle birlikte baba evini terk eder. Sultan ise, ablasının emaneti Efsun'u daha güçlü bir şekilde ayağa kaldırma çabasındadır. Yoluna çıkan kimseyi gözü görmez ve ilk hedefi Hülya olur. Hülya ise Efsun'u Atahan soyadından sonsuza kadar çıkaracak yeni planlar peşindedir.

15 Nisan 2015 Çarşamba

O Hayat Benim 51. Bölüm 2. Fragmanı

O Hayat Benim 51. Bölüm 2. Fragmanı büyük bir ilgiyle izlenen dizi için sitemize eklenmiştir. O Hayat Benim dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacağını öğrenmek isteyenler düşünülerek O Hayat Benim 51. Bölüm 2. Fragmanı sitemize eklenmiştir. Sevilen dizi yeni bölümüyle 19 Nisan Pazar akşamı saat 20.15'de FOX TV'de olacak.

O Hayat Benim 51. Bölüm Özeti - Bahar Ve Efsun Savaşı Başlıyor

FOX TV ekranlarının iddialı dizisi için O Hayat Benim 51. Bölüm Özeti aşağıda yayınlanmış bulunuyor.


Efsun, Mehmet Emir'in kendisini evlatlıktan reddetmesi ile her şeyi kaybettiğini düşünürken onu yıkan haber, Mersin'deki bihaber yaşadığı teyzesinden gelir. Ölüm, Demirci ailesinin kapısını çok acı bir şekilde çalar ve işlediği tüm günahları, sevapları ile Nuran Gelincik Yokuşu'na son vedasını yapar. İlyas, hayat arkadaşı olmadan yarım; Efsun ve Bahar ise anneleri olmadan nefessiz kalakalmışlardır. Ateş, Bahar'ın bu acı gününde bir an olsun yanından ayrılmazken aralarındaki buzlar da yavaş yavaş çözülmeye başlayacaktır. Efsun, hayatta yapayalnız ve çaresiz kaldığını düşünürken onu omzundan tutup yeniden ayağa kaldıracak el, anne yarısı Sultan olur. Baharla Efsun arasında ise asıl savaş şimdi başlar. Kazansan da bir yanının hep kaybettiğini hesap edemeden...

13 Nisan 2015 Pazartesi

O Hayat Benim 51. Bölüm Fragmanı

O Hayat Benim 51. Bölüm Fragmanı FOX TV ekranlarında bu sezon da fırtına gibi esen dizi için sitemizde yayınlanmıştır. O Hayat Benim dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacağını öğrenmek isteyenler düşünülerek O Hayat Benim 51. Bölüm Fragmanı sitemize eklenmiştir. Sevilen dizi yeni bölümüyle 19 Nisan Pazar akşamı saat 20.15'de FOX TV'de olacak.

O Hayat Benim Fragmanı sitesine teşekkürler

9 Nisan 2015 Perşembe

O Hayat Benim 50. Bölüm Özeti - Ateş Sır Perdesini Kaldırmaya Kararlı

FOX TV ekranlarının iddialı dizisi için O Hayat Benim 50. Bölüm Özeti aşağıda yayınlanmış bulunuyor.


Yirmi beş yıllık hayat arkadaşı İlyas alyansını avucuna bırakıp kapıyı da suratına kapatınca Nuran’ın arkasını dönüp gitmekten başka çaresi kalmamıştır. Efsun her şey için İlyas ve Mücella’yı suçlar. Nuran’ın ahretliği Sakine’den başka Efsun’a kucak açacak kimse kalmamıştır. Ancak Nuran’la bütün irtibatı kesilince Efsun’un öfkesi yerini gitgide korkuya bırakır. Nuran nerededir ve başına ne gelmiştir? Bahar’ı uzaktan da olsa koruyup kollamaya çalışan Ateş, sevdiği kadını hayata küstüren sır perdesini kaldırmaya kararlıdır. Bahar’a ulaşmanın her türlü yolunu denemekten vazgeçmez. Efsun ise babasına kendini affettirebilmek için çırpınıp durur. Fakat asıl büyük darbeler hiç ummadığı yerlerden ve arka arkaya gelmek üzeredir. 

O Hayat Benim 50. Bölüm Fragmanı

O Hayat Benim 50. Bölüm Fragmanı FOX TV ekranlarında bu sezon da fırtına gibi esen dizi için sitemizde yayınlanmıştır. O Hayat Benim dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacağını öğrenmek isteyenler düşünülerek O Hayat Benim 50. Bölüm Fragmanı sitemize eklenmiştir. Sevilen dizi yeni bölümüyle 12 Nisan Pazar akşamı saat 20.15'de FOX TV'de olacak.

2 Nisan 2015 Perşembe

O Hayat Benim 49. Bölüm Özeti - Bahar Yeni Bir Hayat Kurabilecek mi

FOX TV ekranlarının iddialı dizisi için O Hayat Benim 49. Bölüm Özeti aşağıda yayınlanmış bulunuyor.


Bahar, Nuran ve Efsun'un tüm oyunlarına rağmen, yeni bir hayat kurmak için önüne çıkan her türlü engeli canı pahasına yıkıp geçmeye kararlıdır. Bahar'a en çaresiz anında yardım elini uzatan Mehmet Emir olur. Ateş ise her ne kadar yüzüğünü çıkarmış olsa da Bahar'a yardım edebilmek için elinden geleni yapmaktadır. Efsun tüm Atahan ailesini karşısına alır. Edibe Hanım'a yaptıklarını itiraf etmekten başka çaresi kalmamıştır. Yalan maskesi düşünce, Mehmet Emir gerçeklerle yüzleşir ve Nuran'la Efsun'u konaktan kapı dışarı eder. Ancak bu kez Nuran ve Efsun'u Gelincik Yokuşu bile kabul etmeyecektir.

O Hayat Benim 49. Bölüm Fragmanı

O Hayat Benim 49. Bölüm Fragmanı FOX TV ekranlarında bu sezon da fırtına gibi esen dizi için sitemizde yayınlanmıştır. O Hayat Benim dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacağını öğrenmek isteyenler düşünülerek O Hayat Benim 49. Bölüm Fragmanı sitemize eklenmiştir. Sevilen dizi yeni bölümüyle 5 Nisan Pazar akşamı saat 20.15'de FOX TV'de olacak.